Waarom Regressie- en Re´ncarnatietherapie?

Je kunt in je leven korte of langere tijd worstelen met problemen en er niet uitkomen. Je probeert allerlei strategiŰen maar op den duur helpen die niet meer. Dan voel je je niet goed meer. Je krijgt klachten op geestelijk, lichamelijk, emotioneel of spiritueel gebied, maar je weet niet waar het echt begonnen is.

Dan kun je hulp zoeken bij een regressie- en re´ncarnatietherapie om de oorzaak, het begin, de kern van het probleem op te zoeken. Om begrip voor jezelf, je functioneren te krijgen, waarom het nu zo is.

Door terug te gaan (regressie) naar de 1e keer dat iets gebeurde, een voor jou traumatische gebeurtenis, dit her te beleven, te zien wat er gebeurde op emotioneel, psychisch, lichamelijk enenergetisch gebied, krijg je grip op het probleem. Hoe je er op reageerde en hoe dit in je leven heeft doorgewerkt. Je kunt dan het anker, de lading uit het probleem halen, en verloren energie en delen van jezelf energetisch terughalen en je een completer mens gaan voelen.

De oorzaak van je probleem (of problemen) kunnen in dit leven liggen, het kan kort of lang geleden zijn, vaak in je jeugd, je geboorte, de baarmoeder of zelfs daarvoor.

Mensen ervaren zich ook in een vorig leven als man of vrouw, (re´ncarnatie) maar altijd in een leven wat belangrijk is voor het leven nu. In dit leven kan de kern van een probleem liggen wat in het nu doorwerkt.

Pas als je het begrepen en verwerkt hebt, gaat de onverwerkte herinnering van de rechter hersenhelft naar een verwerkte herinnering in de linker hersenhelft en kun je vrijer en completer leven.

Je kunt ook op zoek gaan naar goede gevoelens, vergeten positieve ervarigen en slapende vermogens en talenten. Hiermee kun je heel veel kracht, inspiratie en lichtheid terugvinden.De V(l)inderPraktijk voor Regressie- en Re´ncarnatietherapie
Rietje DubbersHeuvelweg 313761XLSoest
Tel. 035-602383006-11851582