Wat is een mediumschap?

Het mediumschap is een gevoeligheid waar ieder mens in meer of mindere mate bewust of onbewust mee werkt.

Een medium is het contact tussen de spirituele wereld en de fysieke wereld. De verbinding tussen jou en overleden personen. Een medium geeft inzicht dat het wezen dat je bent, de dood overleeft. Het medium is in staat te communiceren met de dierbaren die in de spirituele wereld zijn.

Een medium staat dus tussen deze twee werelden in. Beide werelden bestaan. Een medium kan de personen uit de spirituele wereld waarnemen en vertalen naar de fysieke wereld. Deze verbinding met jou en de overleden dierbare is heel persoonlijk.

Het bewust herkennen van deze andere werkelijkheid is voor iedereen een bijzondere betekenis. Het troost dat er nog mogelijkheden blijken te bestaan om het contact te houden. De band van liefde blijft altijd bestaan en overwint de dood. De ander in de spirituele wereld willen je helpen in je verdere leven hier.

Als medium stel ik mij open via mijn innerlijke zintuigen om contact te krijgen met overledenen en gidsen die hun verhaal en boodschappen of advies over kunnen brengen aan jou.

Ik heb van Jaco van Elken geleerd op de zogenaamde Engelse manier te werken. Zonder foto’s of voorwerpen ontvang ik informatie van overledenen die nog steeds belangrijk zijn voor jou.

Daarbij is het mogelijk om in een volgende sessie vragen en/of problemen uit te werken gebruikmakend van bijvoorbeeld regressietherapie.De V(l)inderPraktijk voor Regressie- en Reďncarnatietherapie
Rietje DubbersHeuvelweg 313761XLSoest
Tel. 035-602383006-11851582